petak, 25. prosinca 2015.

Avon nutraeffects hydratation gel cream

Na ovogodišnjem beauty blog day-u u goodie bagu među ostalim proizvodima našla se i Avonova hidratantna krema za lice iz nove linije nutraeffects.
Nutraeffects je nova linija krema za lice koje dolaze u četiri kreme podijeljene u dvije skupine: Hydratation linija koja se sastoji od: hidratantne dnevne kreme s spf 15 i  hidratantne gel kreme. Balance linija se sastoji od: dnevne kreme s spf 15 i gel kreme za lice. 
Kako mi se  krema za lice svidjela te što mislim o njoj, pročitatjte u nastavku.

Krema za lice dolazi u kartonskoj kutijici palvo-bijele boje unutar koje se nalazi krema. Krema je u staklenoj okrugloj teglici koja ima plastičan čep na odvatranje ispod koje se nalazi još jedan manji poklopac između koji čuva proizvod od bakterija i isto tako  spriječava da se krema ne nađe unutar samog poklopca kada je sa sobom nosite na put.                         
   
Što se tiće samog pakovanja nisam veliki ljubitelj ni zagovornik ovakvih posudica pogotovo što nisu higijenske jer svaki put stavljate  prste da bi došli do proizvoda čime se bakterijama olakšava pristup samom proizvodu. Bilo bi dobro kada bi sve kreme bile u bočicama s pumpicom, no dobro.

Krema je lagane teksture, kako piše na pakovanju. Ugodnog je slatkog mirisa koji se osjeti samo po otvaranju dok se na licu neće primjetiti. Krema je lagana, hidratantna i ugodna na koži. Svaki put kada kremu koristim imam osjećaj da na lice stavljam kockice leda jer tako ugodno hladi i hidratizira kožu. Brzo se upija, ne masti kožu i dobra je kao podloga za puder. Zbog svoje lagane teksture lako je nadogradiva te je možete staviti više puta tijelom dana. Ja je osobno koristim i noću, te nisam ujutro  masnog lica što je kod ove kreme svakako plus. Lice nakon korištenja kreme je njegovano, hidratantno, i ljepše izgleda.

 
 

Na licu mi nije uzrokovala nikakve probleme u obliku crvenila, prištića, iritacija. Također, krema se dobro slaže s pjenicom za čišćenje lica te su s proizvodima iz iste linije odlična nadopuna. Krema će odgovarati svima s mješovitom kožom, dok bi masnijoj koži odgovarala matirajuća krema.  Kreme iz nutraeffects linije su hipoalergene, bez parabena i boja te su dermatološki testirane. Kremu možete naručiti putem kataloga i još uvijek aktualnoj kampanji C17 koja traje do 27.12 po cijeni od 45kn a u novom katalogu C1 po cijeni od 52kn. 

Sastav: 
                                                                                                                                                     
Jeste li probali kremu iz nutraeffects linije? 

*PR proizvod s beauty blog day-a

Broj komentara: 6:

  1. Sada je na snizenju u Avonu i nemam pojma sto je nisam kupila :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Biti će još prilike da je uzmes, nadam se da će ti odgovarati :)

      Izbriši
  2. Dobila sam uzorak ove kreme i odmah sam se odusevila. Moracu da kupim full size :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da ti se tester svidio i da će ti krema za lice u punoj veličini odgovarati :)

      Izbriši
  3. Nisam probala njihovu micelarnu iz iste linije, ali znam da ju svi hvale i planiram ju naručiti, pa bih mogla i kremu,za dane kad osjećam da mi je koža izmorena.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Miceralnu nisam naručivala, sad imam novu od Olivala od 500ml tako da nove ne planiram tako skoro uzeti. Krema je ok, nadam se da će ti odgovarati

      Izbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.