nedjelja, 2. kolovoza 2015.

MMS: Caviar Manicure

Bok šminkoljupci! Evo nas u još jednoj manikuri, ovog puta u caviar. Ovdje se koriste sitne perlice koje su jako male i koje podsjećaju na skupu deliciju-kavijar. Ovo je drugi put da radimo ovakvu manikuru, istu smo radili i lani a prošlogodišnju možete vidjeti ovdje. Ovog puta odlučila sam se za ljubičasto-sivi lak sa sitnim shimmerom, i nježno ljubičastim perlicama.

                               
   

Iako se manikura radi dok je lak još mokar meni se perlice nisu htjele hvatati na lak, na nekim mjestima su i padale, tako da sam uspjela nekako napraviti manikuru. Nadlak sam stavila tek kasnije jer se zna dogoditi da perlice promjene boju što se lani kod mene dogodilo. Manikura nije izdržala više od 3 sata na noktima, još prije odlaska iz kuće sam ostala bez perlica na jednoj ruci dok na povratku više nisam imala ništa osim lak na malim prstima. :(

Za manikuru sam koristila: Essence pro white nail hardener, MF 42 Moon Dust, caviar perlice, te Essence BTGN nadlak. Pogledajte uratke i ostalih blogerica :)

Broj komentara: 10:

  1. Čudi me da ti je toliko brzo spalo, ja sam posle dva dana imala oko pola perlica i dalje na noktima. Možda ti je lak bio suviše redak, pa nisu mogle lepo da se zalepe.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vidis, nisam o tome razmišljala, moguće da je do laka

      Izbriši
  2. super bojica, nadam se vidjeti i sam lak :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala draga, lakova je toliko mnogo da ne znam kad cu ih sve pokazat :)

      Izbriši
  3. Ok, "malo" je kompliciranije, ali izgleda MRAK!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nije tako tesko samo sto manikura ne traje dugo na noktima :(

      Izbriši
  4. Pokušala sam ovo i sama, najduže mi je izdržava verzija u kojoj sam kuglice prekrila nekakvim essence gel-top coat prozirnim lakom (tekstura se nije izgubila), ali i dalje prekratko za obavljanje svakodnevnih obaveza :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. to svakako, neće izdržati veće kućanske poslove :(

      Izbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.