ponedjeljak, 23. svibnja 2016.

New in #2

Bok šminkoljupci! Evo nas u drugom new in postu! Baš sam iznenađena što ih pišem periodično i nisam ni znala da je ovo tek drugi u nizu. Od zadnjeg posta skupljalo se dosta toga, počevši od testera šminki, mirisa pa sve do konkretnijih proizvoda. Ima tu svega pomalo, od preparative do dekorative. Neki proizvodi su putovali i skoro dva mjeseca, drugi su našli put do mene tek na rođendan. Uglavnom ima dosta toga pa idem i tim redom:

                                    
Iz Avon-a sam naručila gđi.B miris Little black dress u većem pakovanju koji voli i koji rado koristi tako da je kupovina ponovljena i to sa većim pakovanjem kao i Color trend maskara.

Sebi sam uzela testere mat ruževa i novijih mirisa koji su se pojavili u katalogu.

                                  
Prve dvije boje mi uopće ne stoje dok mi ova crvena pristaje. Imena sam zaboavila a testere trenutno ne mogu naći :(

   
Testeri mirisa Be Romantic i Be Fun (?) su lagani, super za proljeće i ljeto. Jednog si svakako planiram uzeti u regularnoj veličini.

Kad muško ide u kupovinu... Kupnja Mr. N

                       
      Balea i gelovi za tuširanje predivno mirišu! Za pakovanje od 750ml i cijene oko 12kn ovo se svakako isplati. Trenutno mi je na kadi gel od ruže i vanilije.

                         
          
Balea mirisi za tijelo meni nisu tako loši no Mr. N i nije nešto oduševjen sa njima

   
     
Dove pure pampering sa shea maslacem je divan i njega najčešće koristim.

Afrodita 2u1 šampon&kupka proizvod koji do sada još nisam probala, no nadam se da ću ga bar za tijelo probati ako ne za kosu, inaće nisam veliki fan ovakvih proizvoda pogotovo kada je u pitanju proizvod za tijelo.

Babylove krema za sunčanje čeka svoju priliku ;)

   


 Babylove sapun zalice kao i ostala dva uzeo je Mr.N za pranje lica iako ja nisam da se bar tvornički sapuni koriste u tu primjenu.

Dove silk cream oil je divan i kremasti sapun.

Asso je sapun s posebnom prijenom namjenjen prištićima. Meni iskreno smrdi, i nisam nimalo oduševljenja s njim jer isušuje kožu na što sam upozoravala za takav tip proizvoda jer sam sličan u tinejđerskim danima imala a efekt na koži je bio isti, pa kad me se ne sluša, ok.

 

Dove bogata krema za lice i tijelo, nisam probala a moji ukućani jesu pa im je teška. Kad ja ponavljam razliku između rich i light a kupuje se što se hoće, što drugo da radim?

   

* Born pretty store je putovao do mene skoro dva mjeseca što se nikad do sada nije dogodilo. Tako se u ovom paketiću našla chevron traka, vinyl naljepnice sirena uzorka, tekući latek i hvaljeni pečat :)

                    

  Prije dva tjedna * Essence i * Catrice su me ugodno iznenadili svojim paketom kada sam u njima dobila proizvode za testiranje, neke od njih sam planirala uzeti tako da je dosta toga pogođeno, pogotovo tuš koji sam ionako planirala kupiti. Proizvode nisam ni izvadila iz ove torbice pa ih stavljam ovako kako jesu:

       
   
  

Catrice maskaru koristim i voljela bih da je malo više mokra, ruževi su odlično pigmentirani, večeras sam ponavljala swatch u drogerijama  i ostali su tragovi obaju ruža iako sam vlažnom maramicom obrisala sve sa ruke. Essence lak za jačanje noktiju je odličan rozi nude lak i tako mi se sviđa da trenutno samo njega koristim a planiram uzeti i ostalu ekipu :) * Od Olivala je došao paket krema s konjskim balzamom i venogelom, recenzije će biti kad venogel dobro isprobam a mama konjsku mast.

  
Essence wake up, spring nadlak sam uzela čim sam ga ugledala u Mullera i postao mi je jedan od dražih nadlaka koje imam.

                                 

Essence i Cinderella su još uvijek aktualni u nekim drogerijama tj. bar ih se moglo naći još prošli mjesec, a ja sam poželja upravo ova dva laka i rumenilo koje nisam imala i sada sam upotpunila liniju lakova s tim da je rozi duplić a tekstura lakova i finish mi se jako sviđaju. Rumenilo je prekrasno i njega koristim na svakodnevnoj bazi kad idem na posao. Sa ovom linijom sam skupila skoro sve lakove :)

   

Od Ivane sa bloga Tour de Beauty kupila sam Sleek del mar vol I koja je došla taman pred rođendan, tako da mi je uz Essence ovo bila još jedna ostvarena želja.

  

Vlažne maramice su kupljene u trafikama, trenutno koristim ove bijele i meni su ok.

  
Kupnja u Mullera ne prolazi bar be z jednih njihovih blazinica i odstranjivača.

                                      

U Dm-a je Miss B sebi izabrala ovaj ženski Axe miris koji nije tako loš no meni se nešto posebno i ne sviđa.

U Mullera sam birala lakove za njegu noktiju jer otkako radim moji su nokti postali lomljivi i dosta se paraju i listaju pa sam odlučila probati višenamjenski lak za nokte.

U Dm-a sam ponovila kupnju Catrice baze za sjenila a recenziju iste možete pročitati ovdje.

 Crea di cupra dobila sam uz časopis Lisa,  kremu za ruke koja mi se na prvo mazanje svidjela a do empty posta i dok je ne potrošim vidjet ću  da li je vrijedna kupovine u full size veličini.

Eto i to bi bilo sve, čestitam ako ste izdržali do samog kraja. Što se novih/ponovljenih proizvoda našlo kod vas?

*PR proizvodi

2 komentara:

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.