utorak, 6. rujna 2016.

Afrodita 100 % bronze skin

Početkom ljeta kada je na kućnu adresu došao paket od Afrodite među njima su se našli proizvodi za dobivanje preplanule boje: marmelada i suho ulje.

Marmelada - suho ulje  sa šljokicama pomaže kod bržeg i intezivnijeg postizanja privlačno preplanule puti. Dragocjeni uljni kompleks iz mrkve, maslina i oraha kožu bogato njeguje, hrani i hidratizira. Ne štiti od UV zraka. Prije i tijekom sunčanja proizvod raspršite na željena područja kože. Proizvod nije primjeren za dječju, osjetljivu i jako svijetlu kožu. Klonite se kontakta s očima. Nije za konzumiranje!

                             
Ulje dolazi u plastičnoj ambalaži od meke plastike smeđe boje. Ulje sadržava raspršivač koji ravnomjerno raspršuje suho ulje čime je olakšana sama upotreba. Ulje sadrži sitne zlatne šljokice a sam proizvod je potrebno protresti prije upotrebe. Ulje miriše božanstveno! Miris me asocira na čokoladu i karamelu. Na kožu se lako nanosi i brzo upija.

                                              

              

Ja sam osobno više fan ulja nego marmelada jer je sam upotreba dosta jednostavnija i sam proizvod se prije upije u kožu. Proizvod ne sadrži spf zaštitu zato treba koristit kreme sa zaštitiom prije korištenja proizvoda.

Sastav:

     


Marmelada - pomaže kod bržeg i intezivnijeg dobivanja privlačno preplanule putite joj daruje prekrasan sjaj. Dragocjena prirodna ulja kožu izdašno hrane i vlaže. Nanesite je na kožu u izdašnom sloju prije izlaganja suncu. Proizvod nije primjeren za dječju, osjetljivu i jako svijetlu kožu. Nije za jelo!


   

Marmelada dolazi u teglici od čvrste plastike s poklopcem. Po otvaranju ima prekrasan miris kao i ulje a boja je karamele. Tekstira je pekmezasta za ovaj tip proizvoda. Za razliku od ulja marmelade trebate dobro razmazati te pustiti da se malo duže upiju u kožu. Ono što mi se sviđa kod ovakvih proizvoda je njihova njega. naime, otkako koristim marmelade i ulja, koža uopće nije isušena. Naprotiv, koža je nahranjena, a ima lijepi i zdravi sjaj koji joj daju njegujuća ulja koja se nalaze u proizvodima.

       

  

   

S obzirom da sam već imala preplanulu boju od ljeta, nisam primjetila da sam dobila više boje nego sam je imala ranije. Ono što ovi proizvodi mogu, to je naglašavanje već preplanule puti uz lijepi sjaj na koži, što svakako i rade.

Sastav:

 

Suha ulja i marmelada su dostupni u svim drogerijama.  Suho ulje i marmelada imaju po 200ml što će vam biti dovoljno za cijelo ljeto ako imate mogučnosti biti par mjeseci na moru, a ako ste na godišnjem ili ljetovanju svega par tjedana tada će vam ovakvi proizvodi potrajati i duže osim ako proizvod ne budete djelili s prijateljicama ili s kim ste već u društvu ;)

Koristite li proizvode za brže dobivanje boje? Ako da, što više volite: ulja ili marmelade?

*PR proizvod

2 komentara:

  1. Ulje obozavam posebno zbog sljokica! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja ulja obožavam zbog jednostavnosti i bržeg upijanja u kožu :)

      Izbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.