ponedjeljak, 26. rujna 2016.

Afrodita gel za tuširanje i brijanje i gel nakon depilacije

Vjerujem da se svaka od nas bar jednom u životu susrela sa iritacijom nakon depilacije, uraslim dlačicama, osipom i svim što prati nadraženu kožu. I sama se susrećem s istom situacijom i ako nešto ne volim ljeti onda je to upravo depilacija. Sve do ove godine koža mi je bila nadražena, puna upaljenih prištića a svaki ulazak u more bio je kao da ulazim u vatru. Tako me jako pekla koža da mi je došlo plakti od muke a koža na nogama izgledala bi još gore. Ove godine probala sam Afroditine proizvode, jedan za tuširanje i depiliranje a drugi je losion nakon depiliranja.

Afrodita shave& shower

                                      
Gel za tuširanje i brijanje dolazi u ambalaži od čvrste neprozirne plastile i čvrstog čepa koji se čuje prilikom otvaranja i zatvaranja tako da po tom pitanju možete biti sigurni da se neće lako otvoriti u putu. Tekstura je gusta, gelasta i bezbojna. Miris je osrednje jak i nenapadan. Gel u sebi ima naprednu uljnu formulu arana, jojobe i makadamije koji nježno čiste kožu a u isto vrijeme je njeguju i spriječava isušivanje. Ja sam gel osobno koristila kod brijanja dok kod tuširanja svega jedno-dva puta i više ga volim u svrhu brijanja. U dotacaju s vodom radi laganu pjenu, britvica dobro klizi a koža je meka i nema neugodnog osjećaja zatezanja. U koliko se odlučite gel koristiti samo za brijanje tada će vam količina od 250ml potrajti što je super, pogotovo uz cijenu od 15.99

Sastav:
                        

Gel nakon depilacije 3u1

                                       
Gel nakon depilacje dolazi u pakovanju od čvrste, bijele plastike. Čep mu je drugačiji u odnosu na gel, te je na odvrtanje. Dobro se zatvara te možete biti mirni jer se neće otvoriti u putu. Gel ima manji otvor a dovoljno velik da kroz njega izađe gel.

                                        


 Gel je lagane teksture koja se lako razmazuje i brzo upija u kožu. Iako ima ugodan miris, ja osjetim alkohol što me smeta kod ovog proizvoda jer kod istog sam imala lagana peckanja kože nakon depilacije. Sam osjećaj peckanja ne traje dugo pa mu to opraštam. Koža je mekana i ugodna na dodir. Da kožu smiri tu se mogu složiti, a što se tiće usporavanja rasta dlačica i njihovog urastanja tu nisam primjetila veliku razliku. Gel nakon depilianja ću svakako nastaviti koristit jer je ovo do sada jedini proizvod koji mi odgovara u svrhu njegovanja kože nakon depilacije.

Sastav:         
           
            
Gel dolazi u količini od 100ml a cijena je 27.99kn Koliko će vam sam gel nakon depiliranja potrajati ovisi o tome da li koristite trakice, epilatore ili britvice te da li se brijete svaki dan, svako drugi ili kada se zimi svi nešto rijeđe depiliramo. 

*PR proizvod

2 komentara:

  1. ovo mi se čini super :) oboje :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni i je, sad svatko će naći ono što njemu najviše odgovara

      Izbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.