utorak, 8. prosinca 2015.

Ziaja natural olive micellar water

Kada je u pitanju njega lica među osnovnim proizvodima nalazi se miceralna otopina. Ovo mi je druga drogerijska miceralna otopina koju sam imala.

Ziaja miceralna otopina dolazi u plastičnoj bočici od meke plastike, čvrstog poklopca na preklop. Bočica ima manji otvor što smatram prednošću jer se tako proizvod lakše dozira i ne izađe ga više nego je potrebno kao kod ostalih micelarnih vodica. Čep je dosta čvrst i svoj primjerak micerlne ne uspijem otvoriti tako lako. Miris je blag, gotovo neprimjetan.

                          
Nježno uklanja makeup s lica,  vodootporne maskare će  teže skinuti, dok će ostale maskare ukloniti bez problema. Miceralna ne isušuje kožu niti je zateže, na licu ostaje ugodan osjećaj. Jednom prilikom, nakon što sam uklonila okoloočni makeup i Maybelline maskaru, miceralnom sam još jednom prošla po licu kada me prvi i jedini put miceralna pekla za oči. To je bilo  jedini put da sam imala peckanje od miceralne.  Miceralnu vodicu možete naću u Dm-a, Bipi, dok za Kozmo nisam sigurna. Cijena miceralne je 35kn a u Dm-a Ziaja proizvodi znaju biti sniženi pa ih svakako pogledajte prilikom sljedeće kupovine.

Sastav:                               

Koristite li miceralne otopine? Ako da koje i kojoj se uvijek vraćate?

*PR proizvod s bbd-a
                      

Broj komentara: 8:

  1. Koristila sam Avonovu (od koje me užasno peklo lice, a i miris mi je očajan) obje Garnierove - za osjetljivu i masnu kožu i ova druga mi je mrvicu bolja, ali najčešće kupujem Niveinu jer iako se za istu cijenu kao Garnierove dobije duplo manje proizvoda, meni je duplo bolja.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Avonovu, Garnierovu još nisam imala prilike probati, iako mije Garnierova zelja za osjetljivu ui masnu kožu. Niveinu isto tako nisam probala ali bit će i za njih prilika, miceralne koristim već dvije godine :)

      Izbriši
  2. This one sounds interesting. I use the one by Garnier. It's quite nice and good for sensitive skin, tho.
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I didn't try Garnier micellar water but i have a plan to try it

      Izbriši
  3. Zjala njega lica me pozitivno oduševila, osim tonika iz nove linije koji je blaga katastrofa. Micelarnu isprobala nisam, ali ću ju kupiti prvom prilikom, jer mislim da će odgovarati mojoj koži.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tu novu liniju nisam probala dok imam tonik od krastavca i meni je dobar. Biti će recenzija o njemu na blogu u skorije vrijeme

      Izbriši
  4. Trenutno ju imam u postavi proizvoda za njegu lica i mogu reći da mi je super! Svakako planiram još koji njihov proizvod za njegu lica isprobat, do sada mi se sve većinom jako jako svidjelo :)

    OdgovoriIzbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.