petak, 1. svibnja 2015.

Favorites of April

Bok šminkoljupci! Evo nas u još jednim mjesečnim favoritima. Travanj je za mene bio mjesec promjena, od zaposlenja, bolnice, rođendana, svega se tu skupilo tako da mi je jednim djelom drago što je travanj gotov a s druge strane bi voljela da još malo traje. No, krenimo mi na favorite.

                                                

Elixir ulje je neizostavan dio moje njege lica tako da sam ga i ovog puta dosta koristila, i sada mu je došao kraj. Ulje, za koje vjerujem da ću ga ponovo imati.

                                                    

San dnevnu kremu sam koristila i kao noćnu jer mi je i tako odgovorala no i ova super kremica je došla do svoga kraja :(

   
Apivita maska od badema i meda je super, koristim je prilikom svakog pranja kose a uskoro ide i recenzija.
                                     

Apivita balzam za usne koji mi se sviđa jer ih lijepo hrani i njeguje, više u recenziji.

Sapuni Rustika koji su mi neizostavni prilikom njege lica, pogotovo od aktivnog ugljena (manji)  i meda (veći žuti)

                                     

                                                                

Dr. Hauscha puder koristim svakodnevno, lagane je teksture te se lako i brzo nanosi što mi je posebno drago pogotovo kada ujutro idem na posao i kada mi treba ovakva vrsta podloge. Više o puderu uskoro u recenziji.

                                   

Maybelline color tattoo 24hrs u nijansi pink gold koristim svakodnevno, sa bazom ili bez nje, ali na mojim skoro normalnim kapcima traje samo 8h?


Rosal lip balm u boji  flash nude koristim umjesto ruža te se uz moj minimalistički i brzi makeup odlično uklapa u svakodnevnu i poslovnu šminku pogotovo kada sam na terenu 9 sati i kada nemam vremena za popravke makeup-a.

  

Cien maskara koju sam dobila od Mile najbolje mi odgovara sa što manje maskare na sebi! O, da nisam ni sanjala da ću ovako pisati za maskaru, a zašto je to tako, vidjet će te u recenziji.

 

Catrice rumenilo Riviera Rose koristim svakodnevno i to mi je ujedno prvo multi color rumenilo koje imam, i koje s lakoćom i u žurbi nanosim tako da sam kroz dan u jednostavnim, pastelnim i nude bojama. Od kistova koristim Ecotools, dok puder u brzini nanosim prstima a nekad i RT kistovima, ovisno o tome kako sam raspoložena. Od šampona i gelova nisam ništa posebno pripremila jer se to kod mene unutar mjesec dana sve brzo promjeni, kako se šta potroši, tako se zamjenjuje novim proizvodom. Iako sam počela sa korištenjem proizvoda sa ovogodišnjeg Avon beauty blog day-a  sa istima sam trenutno prestala jer sam zbog alergije koja me uhvatila išla na isključivanje svega što bi je moglo uzrokovati, no uzrok još nisam našla a svoju dermatologicu nisam pitala kada ponovo mogu koristiti preparativne proizvode. To je sve za ovaj tip posta, u nadi da će mi svibanj po svemu biti još bolji, kako meni tako i vama :)

22 komentara:

  1. oo nisam znala da si se zaposlila, pa cestitam bas mi je drago.. također mi je drago da si izasla iz bolnice i oporavila se :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. eee draga moja, puno novosti kod mene, kako losih tako i dobrih :)

      Izbriši
  2. Super ti je post. ♥ Cestitam. :) Proizvodi su cool.

    OdgovoriIzbriši
  3. Odlicni favoriti, Catrice rumenilo imam i predobro je, kao i maybelline sjenu... a najradije bih ove prirodne stvarcice da probam!!! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja bih bila najsretnija kada bi sve sto imamo u HR bilo dostupno i kod vas! Rumenilo mi je odlično i imam ga godinama, MNY mi je ok...

      Izbriši
  4. Dopdaju mi se favoriri iako većinu nisam probala, izbor je po mom ukusu onako, i sama koristim sapune ručno rađene sve više i razna ulja :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. drago mi je da ti se sviđaju moji favoriti. zao mi je sto nekih stavri nema kod vas tako da ih i vi probate

      Izbriši
  5. Divno za posao, a za bolnicu želim da se ne ponovi :)

    OdgovoriIzbriši
  6. baš me zanimaju sapuni :) vrlo zanimljivo :D čestitke na poslu, i žao mi je zbog bolnice, nadam se da nije nešto od velike ozbiljnosti, da ćeš se oporavit i da će ti novi mjesec donijeti samo najbolje dane :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sapuni su odlični i puno su mi drazi od one kemije koju uzimamo u drogerijama. ovo je bila akutna urtikarija, nimalo ugodan svrbez i plikovi. nadam se da ce mi od sada sve ići na bolje

      Izbriši
  7. Stvarno ti se puno toga događalo! Drago mi je zbog posla i drago mi je da si izašla iz bolnice, nadam se da će ti svibanj biti divan i mirniji :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. eh, zas kako je, kad krene jedno pa drugo... ma bitno je da sam sad kući, za sve ostalo se ne sekiram kao prije! ;)

      Izbriši
  8. Vec sam se zapitala di si nestala,zasto te nema!Drago mi je da si se zaposlila,a sto se tice bolnice i losih stvari,neka ostane u proslosti,zelim ti nadalje samo lijepe stvari:-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nedostajao je meni moj blog, fanovi, blogeri, ma svi! Biti u bolnici bez interneta je bilo kao da sam bez svijeta, nigdje ničeg, osim one male televzije i mobitela koji su mi govorili da sam još tu spojena s vanjskim svijetom! Hvala na lijepim zeljama :*

      Izbriši
  9. Čestitke za posao :) Moraću pronaći ove sapune i probati :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, no neradim više za tog poslodavca. Duga priča ali ne i lijepa. Sapuni se nalaze samo ovdje u Hrvatskoj

      Izbriši
  10. Čestitke za posao!
    Patim za SAN proizvodima, baš bih volela da ih probam. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga ali više ne radim. San je dostupan samo ovdje u Hrvatskoj a na njihovoj stranici imaš darivanje :)

      Izbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.