utorak, 3. svibnja 2016.

Favorites of April

Bok šminkoljupci! Evo nas u još jednim mjesečnim favoritima. Meni je travanj osobno počeo super :) Od posla koji sam dobila, rođendana i ostalih stvari ne mogu se žaliti na ništa. Favoriti su manje-više isti uz par manjih kozmetičkih izmjena. Krenimo redom:

                                  
Dolaskom toplijih dana bogatije kreme sam zamjenila laganijima. Tu je Avonova nutraeffects krema koju koristim za dan i noć (recenzija) Osim nje imam još ova dva testera od Nuxa i zadovoljna sam teksturom fluida koji su lagani, ne maste kožu. Obje kreme koristim naizmjenice, jednu za dan, drugu za noć a nekad više koristim Avonovu tj. prema potrebama kože.

  
Avonova pjenica (recenzija) je došla do kraja i s njom sam zadovoljna, kupnju ponavljam vjerovatno oko jeseni jer bi se željela malo odmoriti od pjenica i uzeti neku kremastiju čistilicu /gel a sve više razmišljam o povrtaku baleinog rozog gela.

Olival (recenzija) je miceralna koja mi se sviđa, malo je treba na blazinici, meni su za cijelo lice i dekolte dovoljne dvije blazinice zbog čega mi miceralna ovako dugo traje.

                      

Afroditin piling za tijelo (recenzija) je došao do kraja, korostila sam ga kroz cijeli mjesec i s njim sam zadovoljna tako da ga planiram ponovo kupiti.

Fruttini i dalje koristim jer mi se sviđa tekstura i miris gela a na kadi trenutno imam pet tuširalica što mi se nije davno dogodilo tako da idem redom s trošenjem jer osobno ne volim kad mi je hrpa gelova na kadi a nijedan nije potrošen do kraja :P

Bourjois miris Lovely je jedan od mirisa za koji najčešće posežem, lagan, cvijetni miris, idealan za proljeće. Dobila sam ga za pretprošli Božić a uskoro će i njegova recenzija.

Za dekorativu nism bila raspoložena niti sam imala volje a sad sam sebi dala u zadatak da se šminkam kada idem u popodnevnu smjenu i kada sam slobodna  tako da se nadam da će i dekorativa ugledati svjetlo dana u favoritima i recenzijama na blogu.

Koji su vaši favoriti za travanj?
p.s. ovo je 500. post! 

Broj komentara: 6:

  1. bas lijepi favoriti :) moji favoriti su uglavnom isti jer ostajem vjerna svojim proizvodima koji super rade svoj posao :D mozda se nadje tu i tamo poneki novi ali vjernost na prvom mjestu ahaha :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga :) Ja svoje proizvode mjenjam ovisno o stanju koze, potrošnji, financijama i slinome :) Vjernost nam je uvijek važna ;)

      Izbriši
  2. Čestitam na 500.-tom postu :)
    Olival micelarna je izvrsna ♥
    Moram priznati da je meni Afrodita piling osrednji, volim jače ribalice :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga :) Bila bi ova brojka još veća, no što je tu je :) S miceralnom sam ija zadovoljna :) Meni je piling ok, pogotovo što ga samim time mogu češće koristiti

      Izbriši
  3. Mogla bih da isprobam Olival micelarnu.
    Moj životni favorit je Gliss 6in1 miracles oil. 3-4 pakovanja se uvek nalaze u zalihama. :)
    Pozdrav, Milica sa bloga ,,Šminke nikad dosta" :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Gliss do sada nisam probala, no svakako planiram :) Pozdrav iz Splita :*

      Izbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.