petak, 16. rujna 2016.

Afrodita sos tropical spray i sos calming gel

Dolaskom toplijih ljetnih dana dolaze i manje poželjne ljetne radosti: opekotine od sunca, meduza, i ubodi insekata, najčešće komaraca. Zadnjih godina se ne sjećam kada sam se opekla na meduzu ili vlasulju ali se svakao sjećam sezone 2013 kada su me komarci izgrizli do bola. Od tada više nisam imala takvih iskustava, a da me komarci i dalje ne bi grickali, pobrinula se Afrodita tako što su mi u paketu poslali dva sos proizvoda: jedan za opekotine od sunca, meduza, insekata a drugi namjenjen komarcima.

SOS Tropical spray

                                     

Sprej protiv komaraca dolazi u bočici od meke plastike s raspršivačem. Raspršivač ravnomjerno nanosi proizvod po koži. SOS sprej je vodenast, meni ne najugodnijeg mirisa. U spreju se nalaze ulja citronele, limunske trave, eukaliptusa, lavande i ružmarina. Ja od svega najviše osjećam lavandu i ružmarin zbog čega ne volim sam miris.

                                         
Kao što sam rekla, sprej nema najugodniji miris, moji ga ukućani također nisu voljeli kada bi prošla pored njih nasprejana sva od glave do pete što bi rekli, ali sam zato ostala zaštićena od uboda komaraca. Ako sam i otišla na spavanje bez spreja za zaštitiu od komarca ujutro sam se znala probuditi sa jedan do dva uboda na koži.

Sastav:

          

SOS Calming gel

 Sos umirujući gel dolazi u bočici od meke plastike kao i sprej protiv komaraca. Čep  je na odvrtanje a otvor dovoljno velik kako bi se dozirao proizvod.

    

Gel je rjeđe teksture, proziran koji  se lako nanosi i dobro upija u kožu. U sebi sadrži aloe veru i lavandu ali meni se miris lavande u ovim proizvodima nimalo ne sviđa. Proizvod je namjnjen smirivanju kože od sunca, meduza, komaraca. Osobno sam ga probala kada su me uboli kmarci i u tu svrhu je lagano smirivao svrbež a češćim korištenjem ubod komarca bi se smanjivao. Kod njege kože od sunca ima ugodno osvježavajući efekt koji meni osobno kratko traje, tj. dok se proizvod ne upije u kožu. Meni je smirilo crvenilo od sunca a do jutra ga više nije ni bilo. Proizvod možete nanositi više puta, dokle god mislite da vam je potrebno. Koža je lagano ljepljiva a što se tiće odjeće i spavanja tu neće biti problema ni straha da će te biti ljepljivi ili da će vam se odjeća hvatati za kožu od gela.

                                     

Proizvod nakon otvaranja treba potrošiti u roku od šest mjeseci. Ako ovake proizvode često koristite tada to neće biti problem ili ukoliko imate djecu a koristite za ono čemu je namjenjen tada bi ga mogli potrošiti do kraja ljeta.

Sastav:


Količina spreja i gela je 120ml a rok trajanja 6 mjeseci od otvaranja. Cijena spreja protiv komaraca je 47,99kn a gel 39,99kn

Jeste li probali Afroditine proizvode za komarce ili sos gel? Što inaće koristite protiv insekata i za smirivanje kože od sunca, uboda i sličnog?

*PR proizvodi

4 komentara:

  1. Gdje je ova recenzija bila ljetos :( Pa kad se na Veneru nisam odselila zbog njih haha :D
    Uglavnom naredno ljeto neće da me promaši. :)

    Shake That Beauty blog♥

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znam, žao mi je što nisam stigla ranije pisati ali imala sam dosta obaveza pored posla

      Izbriši
  2. I ja sam ljetos ratovala s njima, sad znam oružje za iduću sezonu :)

    OdgovoriIzbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.