nedjelja, 4. rujna 2016.

Olival sun gold linija ( ulje i pekmez)

Od prošlog ljeta u mojoj torbi za plažu našli su se i proizvodi koji pomažu bržem dobivanju preplanule  boje. Riječ je o ulju i pekmezu  iz Olivalove kuhinje. Ove godine Olival je napravio novu i bolju ambalažu.

Ulje

 Ulje dolazi u boci od meke plastike, narančaste boje. Za razliku od prošlog ulja koje je imalo pumpicu, ovo ulje ima raspršivač koji puno lakše i bolje dozira proizvod.


                             
                                                   

Ulje se lako raspršuje i lako nanosi na kožu. Rijetke je teksture i puno sitnih zlatnih čestica koje naglašavaju već dobivenu boju. Ulje ima i predivan, ugodan i nenapadan miris koji mene podjeća na vaniliju i kokos koji su idealni mirisi za ljeto. Ja sam prilikom sunčanja raspršivač koristila po dva puta kako bi imala dovoljnu količinu ulja koju bi stavljala na kožu i tako sve dok se cijela nebi namazala. Upijanje ovisi i o količini ulja koju stavljate: ako stavite manje ulja brže će se upiti u kožu a kada ga stavite više tada je upijanje nešto sporije. Kako ulje u sebi ne sadržava zaštitni faktor prije ovakvih prozvoda preporuča se staviti prvo zaštitni faktor.


                     


    


Sastav:

   

Marmelada

Marmelada dolazi u teglici od čvrste plastike koja ima poklopac i prilikom kojeg se isti čuje kod  zatvaranja. Ispod poklopca se nalazi i zaštitna folija koja štiti ovakav proizvod.

 


                  
                              

Tekstura pekmeza je baš kao što i naziv kaže - poput pekmeza. Lagana, lako maziva i ugodnog mirisa kao i ulje. Lako se nanosi i razmazuje a za razliku od ulja treba joj mrvicu duže vremena da se upije u kožu. Za razliku od prošlogodišnje marmelade, ova ima i zaštitni faktor 10, koji svakako nije dovoljan u ljetnim mjesecima i po jakom suncu te  uzmite u obzir da će vam trebati i veći zaštitni faktor.

                         


Sastav:

   

Ulje i marmelada mi nisu ostavljali nikakve tragove na kupaćem, ručniku ili odjeći za razliku od prošle godine.

Ovo ljeto je poput i prošlog prošlo u znaku Olivala tako da sam uz pomoć proizvoda dobila lijepu preplanulu boju. Olivalove proizvode možete naći u drogerijama a cijene proizvoda su: ulje 200ml 79.90, maremelada 250ml 89.90

Sve u svemu mogu reći da sam zadovoljna s Olivalovim proizvodima a još više novom  poboljšanom ambalažom. Koristite li proizvode za brže dobivanje  preplanule boje?

*PR proizvodi

Broj komentara: 5:

  1. Ulje predivno izgleda, obozavam sljokice tako da je ovo pravi proizvod za mene! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Onda svakako je! Nadam se da ćeša sljedeće ljeto imati :)

      Izbriši
  2. Pekmez mi miriši fantastično! Olival se zaista potrudio i apgrejdao ovu sezonu

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Proizvodi mirišu prekrasno! A ambalaža je puno bolja i kvalitetnija od prethodne!

      Izbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.