nedjelja, 17. travnja 2016.

MMS: Flowers

Bok šminkoljupci! Ovu nedkjelju na noktima nosimo cvijeće. Istu temu smo radili a prošlogodišnju manikuru možete pogledati ovdje i ovdje.  Za ovu manikuru sam planirala raditi ružice, međutim nisu mi ispale kako sam zamišljala. Tako da mi je ova manikura slična prošlogodišnjoj. Krončno mi nedostaje pločica sa cvijetnim uzorcima tako da se ni po tom pitanju nisam željela ponavljati.

                         
   

Na nokte sam prvo stavila Essence zaštitni lak a zatim Essence Sing sweet nightingale. Kada se lak osušio na nokte sam uz pomoć točkalice radila cvjetiće s Essie lakovima: Watermelon, Cute as button, Meet me at sunset. Nadlak sam u ovoj manikuri prekočila kako mi ponovo nebi uništio manikuru koju samnapravila iz trećeg pokušaja. Nadam se da je sa cvjetićima gotovo za ovu godinu :D Ne zaboravite pogledati radove stalih cura :)

Broj komentara: 5:

  1. ovakva vrsta manikure je bas jednostavna i brza :) ja bih stavila jos koji cvjetic mozda u drugoj boji ali i ovako izgleda fino :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovo je manikura iz trećeg pokušaja, dobro sam i ovo napravila ;)

      Izbriši
  2. A ja suprotno od tebe, sve pločice koje i imam su cvjetne i s leptirićima. :D Ovaj nude lak mi je predivan. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja imam samo dvije pločice koje su već viđene viiše puta kroz manikure. Lak je prekrsan tu se slažemo :)

      Izbriši
  3. I ja sam pokušavala s pločice da prenesem, ali nije išlo i onda isto ovako s tačkicama,pa ni to neće i na kraju kist i šaraj :D i meni takodje treba pločicaaa :D

    OdgovoriIzbriši

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.