subota, 30. siječnja 2016.

Dr.Hauschka Novum ruž za usne br. 01

Prošle godine na eventu Dr.Hauschka u goodie bagu bio je i ruž koji smo dobili u broju 01. Do sada sam imala samo jedan ruž u smeđoj boji i to prije dosta godina kada sam se tek počela šminkati i po sjećanju ruž je bio čokoladne boje. Nakon toga digo vremena sam izbjegavala smeđe ruževe jer sadržavaju i narančastu boju koja meni ne odgovara. Da li se to promjenilo korištenjem ruža od dr. Hauschke, pročitajte u nastavku.


                               

Dr. Hauschka ruž dolazi u elegantnom uskom i crnom pakovanju od čvrste plastike. Na sebi ima zaštitnu foliu koja štiti ruž od otvaranja. Na vrhu ruža piše broj dok se na dnu nalazi datum do kojeg se ruž treba potrošiti. Boja ruža je topla smeđa boja sa sitnim zlatnim shimmerom u sebi. Ruž je koso rezan te se lako nanosi na usne. Miris je lagano biljni i meni osobno ne smeta jer se miris osjeti samo kada se ruž otvori.

 

Ruž je lagane teksture, za punoću boje potreban je nešto deblji nanon, ja prođem po usnama 2-3 puta za potpunu punoću boje. S obzirom da je ruž lagane teksture, naglasit će ispucale usne a ih svakako valja pripremiti prije nanosa ruža. Trajnost mu je 2-3 sata bez jela i pića. Manja pića i jela će izdržati dok burek neče preživjeti. Uz kompleti look lijepo se slaže uz sve boje sjenila i rumenila.

 
     swatch sa dva nanosa / bez blica

U ponudi su dostupne četiri nijanse: 04 nature shimmer, 09 miraculous rose, 10 laid-back apricot, 12 exhilarating berry. Cijena ruževa je 110,80 u trgovinama Bio-Bio.

S obzirom da je riječ o ruževma s organskim proizvodima, oni imaju kraći vijek trajanja od onih koje kupujemo u drogerijama.

Koje boje ruževa više volite/koristite? Jeste li probali ruževe dr. Hauschka?

 
*PR proizvod

2 komentara:

Thank you for stop by and leave a comment. Your comment mean so much to me,but please refrain spamming me with link.